xe88 apk Informació legal | Paisatges Invisibles

Informació legal

La finalitat d’aquest lloc és la de presentar el treball d’arquitectura i harmonització d’espais i compartir experiències amb els usuaris.

Dades de contacte

Paisatges Invisibles

Telèfon 93 885 44 14

Correu electrònic paisatges@paisatgesinvisibles.com

© Paisatges invisibles 2012

 Es lliure de compartir, copiar, distribuir i trametre el contingut sempre que es cumpleixin aquests drets:

• reconeixement - ha de reconèixer els crèdits de l’obra de la manera especificada per l’autor (però no d’una manera que suggereixi que us donen suport o recolzen l’ús que feu de l’obra)
• no comercial - no pot utilitzar aquesta obra per a finalitats comercials
• sense obres derivades - no es pot alterar, transformar o generar una obra derivada a partir d’aquesta obra.

Privacitat i protecció de dades personals

De conformitat amb el que estableix l’art. 5 de la llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, informem que aquest lloc no recull cap dada de caràcter personal. Simplement l’usuari es registra per voluntat pròpia.

Responsabilitat dels enllaços

No s’assumeix la responsabilitat del contingut, ni la veracitat de les pàgines en les quals es pot accedir a través d’aquesta pàgina web. L’única finalitat dels enllaços, es afavorir, fomentar i facilitar l’accés a la informació que pot ser del seu interès.

No es assumeix la responsabilitat derivada dels problemes tècnics o errors continguts o provocats per les pàgines a les quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços.

Utilització de galetes

Utilitzem el servei analític gratuït de Google Analytics per recollir informació sobre l’activitat dels usuaris en la seva visita a la pàgina. Les galetes recullen dades i ens permeten analitzar quines són les preferències dels usuaris.

Es pot configurar el navegador per ser avisat de la recepció de les galetes i impedir la seva instal·lació.