xe88 apk Els microorganismes | Paisatges Invisibles

Els microorganismes

Creada per a 23 gen 2012 en Blog, Experiències | 0 comentaris

Els microorganismes

Els EM són conductors de les intencions de les persones que els utilitzen.

EM significa Microorganismes Efectius. EM és una combinació de diversos microorganismes beneficiosos, d’origen natural que es fan servir principalment per als aliments o que es troben en els mateixos. Conté organismes beneficiosos de 3 gèneres principals: bacteris fototropisme, bacteris d’àcid làctic i llevat.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>