xe88 apk La Terra i les persones | Paisatges Invisibles

La Terra i les persones

Creada per a 10 gen 2012 en Blog, Reflexions | 0 comentaris

La Terra i les persones

Ens toca acceptar que la terra és el lloc i el temps que hem escollit viure. Des d’aquesta perspectiva hem de canviar referents o seguretats que són els nostres impediments per reconèixer qui som i quin treball hem vingut a fer aquí i ara.

Diàlegs amb la Terra

Redescobrir tota la força i ajuda que ens dóna la terra en tots els sentits vitals i energètics. La reconnexió amb la terra de forma sincera/conscient és l’autosanació dels nostres mals i els canals d’anar endavant per integrar-nos en els ritmes canviants del nostre temps que hem triat viure. Quan vàrem venir, ho sabíem encara que no ho recordem. Els impediments de caminar estan dins nostre, no en el veí.

La terra és tota energia, esta plena de senyals que amb una mirada atenta se’ns fan visibles i demanant-li permís i donant les gràcies, està al nostre abast.

A la terra és tot vida, l’aire, l’aigua, les pedres, la vegetació, l’energia, els polses, les vibracions, les presències, tot parla i està esperant que ens parem a dialogar/parlar. És hora de deixar d’utilitzar la terra com un gran parc temàtic.

- diàlegs amb els camps sembrats

- diàlegs amb l’hort, les torratxes,

- diàlegs amb els boscos, els arbres, les presenciesdelbosc, els buits, els camins, els relleus,

- diàlegs amb l’aigua

- diàlegs amb l’aire

- diàlegs amb la llum

- diàlegs amb el dia i la nit

L’observació atenta del bosc ens mostra com la natura s’adapta al lloc on ha nascut, de manera que veiem espais amb molta vida i altres que la vegetació té dificultats en prosperar. El bosc i les persones som reflexos i a la vegada ensenyances de vida.

On estem ubicats?

Com estem plantats?

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>