xe88 apk Can Puget | Paisatges Invisibles

Can Puget

 

En aquest projecte es tracta de la rehabilitació integral de l’edifici com a Casa de Cultura de la ciutat de Manlleu.

És una casa senyorial de finals del segle XIX, d’estil neoclàssic amb un cos principal de planta quadrada, amb la façana principal i accés des de la Plaça de Dalt Vila. L’edifici té una ala porxada que dóna continuïtat a la façana del carrer Alta Cortada.

Aquest projecte proposa l’edifici de Can Puget com a equipament públic, on apareix aquesta connexió directa entre l’edifici i l’espai públic, que contrasta amb la poca transparència actual amb l’ús inicial de l’edifici com a vivenda.

El projecte possibilitarà aquesta circulació d’enllaç entre el Jardí i la Plaça de Dalt Vila. A les plantes superiors es proposa una neteja de planta deixant els elements estructurals i possibilitant espais més oberts i flexibles, podent-se adaptar per diferents usos.