xe88 apk Natxi i Joan, Sant Julià de Vilatorta | Paisatges Invisibles

Natxi i Joan, Sant Julià de Vilatorta

 

Algunes de les pautes que es van seguir en la seva construcció van ser:

Fer el mínim d’excavació possible, just per poder treballar, respectant el subsòl.

Harmonització dels fonaments amb calç.

Col·locació de les postes a terra en zones neutres.

Finestres de ventilació en el garatge i en la cambra de ventilació de sota les habitacions per evitar l’acumulació de radó.

Tancaments exteriors amb termoargila de 30 cm. més col·locació de Gutex de 6 cm.

Coberta amb fusta laminada de origen certificat i col·locació sobre rastrells de teules ventilades.

Circuits de l’aigua en Polipropilè.

Dipòsit d’aigües pluvials per a ús domèstic, exceptuant l’aigua per beure i per cuinar que es destil·la.

Calefacció per terra radiant que s’ha evitat posar sota els llits.

Col·locació de Biosuite per a la zona de descans i evitar passar instal·lacions elèctriques als capçals dels llits.

Pati central obert en proporció àurea, al voltant del qual es distribueixen els diferents espais de la casa.