xe88 apk Can Sanglas, Manlleu | Paisatges Invisibles

Can Sanglas, Manlleu

 

Construcció d’una nova terrassa com a coberta de l’escala principal. Aquesta terrassa està resolta amb un terra de vidre trepitjable per continuar donant llum a l’interior de l’escala i fer de mirador amb interessants vistes de Manlleu.

Jardí

A partir del pati interior de l’edifici format per diversos sectors diferenciats es fa una remodelació per donar unitat i harmonia al conjunt. Es respecta la majoria de vegetació preexistent i es crea un teló de fons com a tanca feta amb xiprers.

En la proposta d’il·luminació s’utilitza un mur preexistent en el qual s’incorporen uns llums de leds que actuen com una gran làmpada. Al llarg del mur es disposa d’una rampa de fusta que comunica el nou jardí amb l’espai lliure de la part posterior.

Dins l’esmentat jardí es disposa d’un traçat perimetral que possibilita un recorregut vivencial per contemplar el paisatge. Tot el conjunt s’ha treballat amb clau d’harmonia, tant per a les plantes com per a les persones tenint en compte el paisatge invisible.