xe88 apk Construir jardins a imatge del bosc | Paisatges Invisibles

Construir jardins a imatge del bosc

Creada per a 17 gen 2012 en Blog, Reflexions | 0 comentaris

Construir jardins a imatge del bosc

Construir els jardins a imatge del bosc => construir espais per a les nostres necessitats. Les persones.

Els espais són aproximacions/representacions dels estats de les persones. Les demandes cap a fora són expressions de les necessitats del nostre interior.

Perquè l’harmonia de l’espai es recuperi és necessària la implicació activa de les persones.

Les persones som les que movem l’energia dels espais, ho fem de forma conscient o inconscient.

També hem d’aprendre a preguntar-nos què hi fem nosaltres en aquests lloc.

On estem i el que som ho hem possibilitat nosaltres. És hora de no projectar/veure els problemes ens els altres.

Construir es també enderrocar. Refer coses que són impediments per ser. Desmuntar un jardí que és un impediment per viure en harmonia. Habitar obert a la terra, pavimentar el mínim per tenir més contacte amb la natura.

El tamany. La casa i el vestit han de tenir la talla del cos o dels cossos que l’habiten i no més.

Aprendre també és desaprendre

  • introducció d’un comportament/mirada flexible
  • reconèixer més que conèixer, no hi ha temps d’aprendre en un marc tan canviant, la situació necessita d’actuar amb immediatesa, fluir és la paraula. Es fa camí tot caminant.

Estar en silenci, parar, escoltar, sentir, estar amb un mateix i fluir. Si ens parem a analitzar ens desconnectem d’allò que estem sentin. Acceptar-nos com som per reconduir-nos. Tenim tot el temps perquè som nosaltres que passem pel temps, no és el temps el que passa.

Confiança. Confiar amb nosaltres, acceptació de qui som ara. Confiar amb les coses que sens possibiliten per millorar com a persones i a la vegada poder ser útils als demés.

Escoltar. Per saber què volen de nosaltres.

Entendre el símbols. La intuïció és un lector de barres molt fiable per interpretar formes, símbols i sobretot llenguatges no verbals. El llenguatge dels nens i joves nostres. Cal no parar-nos en analitzar massa per què ens allunyem del camí a seguir- fluir.

Temps de fer els deures a nivell individual per passar al treball col·lectiu. Necessitem treballar cap al nostre interior, “la casa cos” amb transparència. Les necessitats d’ara ja no són les de fer cursos de cap de setmana, cal desaparcar-nos i focalitzar l’atenció cap el nostre treball interior.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>